Data


Download Jaarprogramma 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afmelden uiterlijk woensdag voor de wedstrijd bij
Pieter v Daal
Tel: 06-13247087
E-mail: pietervandaal at hotmail.com


Opgeven voor activiteiten bij
Danny Martens
E-mail: debrassers at hotmail.com

Jeu de boules
Dit is elk jaar weer een gezellige activiteit (jeu de boules baan in Dommelen) waarbij de opkomst ook altijd zeer hoog is.

Brassersdag

Deze zondagmiddag is voor jong en oud. Bij partycentrum "Bommel" gaan we een middag indoorgolf en doen we er Oudhollandse spellen. Voor de kinderen zijn er leuke prijzen. Voor de actieve en rustende leden is er ook een competitie met daar bij een beloning voor de winnaar.

Fietstocht

Ieder jaar wordt er voor alle leden met partner en kinderen een ± 30 km lange fietstocht georganiseerd. Tijdens de nodige stops wordt er voor de inwendige mens gezorgd en er worden spelletjes gedaan.

Ledenvergadering

Op deze avond worden de agendapunten van de jaarvergadering behandeld. Naast de gebruikelijke agendapunten kunnen de leden hier hun op- of aanmerkingen en suggesties kenbaar maken.

Feestavond

Ieder jaar is er een feestavond bij partycentrum "Bommel" op deze avond wordt er van alles georganiseerd. Deze avond wordt geheel verzorgd door FC de Brassers.

Weekend

Sinds het 25 jarig bestaan gaan we elk jaar in september een weekendje weg. Tijdens dit weekend worden verschillende activiteiten ondernomen en vooral goed voor eten en drinken gezorgd.


Geschiedenis - Algemeen - Data - Sponsoren